Stok Summary:

  • SS out of stock
  • S 2 items left
  • M out of stock
  • L 1 item left
  • XL out of stock
We have 3 items in stock.

❌❌ADINDA PEPLUM SONGKET EXCLUSIVE- APS❌❌


SEKALI PANDANG JATUH ABANG JATUH HATI,,,DUA KALI PANDANG ABANG TERUS JATUH CINTA! DENGAN ADINDA 😍
Musim kenduri dah hampir tiba, korang mesti pening kepala kan pikir nak pakai baju ape? 😯 Tak kan lah asyik nak repeat baju yang same je.. Booooringnye.. 😞
.
Haaa... ADINDA PEPLUM SONGKET exclusive boleh bantu korang kelihatan up to date and super hot masa hari kenduri tu nanti..Memang wajib beli sehelai, kalau beli dua helai lagi helokkkk! Heeeee 😘
.
ADINDA PEPLUM SONGKET ni didatangkan dengan warna warna gojes yang manis dan ofcoz akan membuatkan korang feeling feeling beautiful kalah pengantin masa kenduri tu.. Ehhh! tapi xbaik tau sailang pengantin.. kikikiki 😝
Apa yang best kebabomm ADINDA PEPLUM SONGKET ni?

👍 Material : SONGKET INDIA yang dicombine dgn kain plain dari material DZARRA HEAVY VALENTINO yang superb quality!
Songket India ni best sangat tau, serap peluh..xgatal..
👍 7 pilihan warna yang manis manis
👍 Available in various sizes : SS,S, M, L, XL, XL
👍 WUDUK FRIENDLY

💵 Harga Jual RM180 semenjung/ RM185 sabah/sarawak

 

  • SS out of stock
  • S 2 items left
  • M out of stock
  • L 1 item left
  • XL out of stock
We have 3 items in stock.