16% U Profit !

AMS-771 (LIGHT PURPLE)

🔹 ADINDA MAHSURI SONGKET - AMS 🔹SEKALI PANDANG  ABANG JATUH HATI,,,DUA KALI PANDANG ABANG TERUS JATUH CINTA! DENGAN ADINDA 😍Musim kenduri dah hampir tiba, korang mesti pening kepala kan pikir nak pakai baju ape? 😯 Tak kan lah asyik nak repeat baju yang same je.. Booooringnye.. 😞.Haaa... ADINDA MAHSURI SONGKET exclusive boleh bantu korang kelihatan up to date and super...

16% U Profit !

AMS-772 (REDSTONE)

🔹 ADINDA MAHSURI SONGKET - AMS 🔹SEKALI PANDANG  ABANG JATUH HATI,,,DUA KALI PANDANG ABANG TERUS JATUH CINTA! DENGAN ADINDA 😍Musim kenduri dah hampir tiba, korang mesti pening kepala kan pikir nak pakai baju ape? 😯 Tak kan lah asyik nak repeat baju yang same je.. Booooringnye.. 😞.Haaa... ADINDA MAHSURI SONGKET exclusive boleh bantu korang kelihatan up to date and super...

16% U Profit !

AMS-773 (PICKLE GREEN)

🔹 ADINDA MAHSURI SONGKET - AMS 🔹SEKALI PANDANG  ABANG JATUH HATI,,,DUA KALI PANDANG ABANG TERUS JATUH CINTA! DENGAN ADINDA 😍Musim kenduri dah hampir tiba, korang mesti pening kepala kan pikir nak pakai baju ape? 😯 Tak kan lah asyik nak repeat baju yang same je.. Booooringnye.. 😞.Haaa... ADINDA MAHSURI SONGKET exclusive boleh bantu korang kelihatan up to date and super...

16% U Profit !

AMS-774 (DELICIOUS PLUM)

🔹 ADINDA MAHSURI SONGKET - AMS 🔹SEKALI PANDANG  ABANG JATUH HATI,,,DUA KALI PANDANG ABANG TERUS JATUH CINTA! DENGAN ADINDA 😍Musim kenduri dah hampir tiba, korang mesti pening kepala kan pikir nak pakai baju ape? 😯 Tak kan lah asyik nak repeat baju yang same je.. Booooringnye.. 😞.Haaa... ADINDA MAHSURI SONGKET exclusive boleh bantu korang kelihatan up to date and super...

16% U Profit !

AMS-775 (FOREST GREEN)

🔹 ADINDA MAHSURI SONGKET - AMS 🔹SEKALI PANDANG  ABANG JATUH HATI,,,DUA KALI PANDANG ABANG TERUS JATUH CINTA! DENGAN ADINDA 😍Musim kenduri dah hampir tiba, korang mesti pening kepala kan pikir nak pakai baju ape? 😯 Tak kan lah asyik nak repeat baju yang same je.. Booooringnye.. 😞.Haaa... ADINDA MAHSURI SONGKET exclusive boleh bantu korang kelihatan up to date and super...

16% U Profit !

AMS-776 (SALMON)

🔹 ADINDA MAHSURI SONGKET - AMS 🔹SEKALI PANDANG  ABANG JATUH HATI,,,DUA KALI PANDANG ABANG TERUS JATUH CINTA! DENGAN ADINDA 😍Musim kenduri dah hampir tiba, korang mesti pening kepala kan pikir nak pakai baju ape? 😯 Tak kan lah asyik nak repeat baju yang same je.. Booooringnye.. 😞.Haaa... ADINDA MAHSURI SONGKET exclusive boleh bantu korang kelihatan up to date and super...