Stok Summary:

  • S out of stock
  • M out of stock
  • L 5 items left
  • XL out of stock
  • XXL out of stock
  • XXXL out of stock
We have 5 items in stock.

BLACK ROSES SERIES - BRS

    • BRS . - SPECIAL EDITION !! LIMITED STOCK .

    • Masih mencari dan memikirkan baju kurung yang menampakkan anda tampil elegan & langsing sewaktu di HARI RAYA ke?

      Puasa tak lama lagi. Lepas tu dah masuk raya.Kalau boleh cari baju raya yang design cantik,nampak exclusive, nampak langsing & selesa di pakai. Yelah nak berkunjung rumah saudara-mara yang dah lama tak jumpa tu mesti pakai lama kan. Sebaik-baiknya nak lah kekal nampak cantik, kemas dan selesa dari pagi hingga ke malam tak gitu?

      Kurung Malaysia Black Roses Series menepati citarasa yang anda idam-idamkan. Ada 4 fakta yang menarik berkaitan baju kurung ini yang mungkin selama ini anda mahukan !

      1⃣ Design terbaru dan terhad di pasaran Malaysia mini kurung , kain lipat batik. 'Special' nya keluaran terbaru ini zip di bhgian hadapan "BF friendly" serta terdapat belahan 7inci dibahagian kiri & kanan baju seperti 'punjabi blouse'.
      2⃣ Corak bunga Rose yang menghiasi tangan dan di bahagian kain menampakkan anda sangat menawan dan 'exclusive' . Sekali pandang pun dah buatkan anda jatuh cinta. Cuba bayangkan anda yang cantik menawan yang memakainya.
      3⃣ Material yang menjadi rebutan semua orang, cotton viscose yang tidak kecut walau dibasuh berkali-kali, 'very minimal iron' , dan lambat kedut. Material ini adalah juara , lembutnya kain ini, terasa sejuk serta kain yang beralun cantik memikat hati . Alahai..
      4⃣ Warna hitam adalah warna kegemaran setiap orang, si pemakai akan lebih kelihatan langsing dan menampakkan anda seorang yang berkarisma. Penggemar warna hitam,inilah masanya untuk anda menambah koleksi DESIGN terbaru bagi tahun 2017. Yang masih belum memiliki koleksi kurung berwarna hitam anda membuat keputusan yang tepat apabila mengenakan Black Roses Series yang 'Exclusive', pasti anda jatuh cinta dengan koleksi 'HOT' ini.
      5⃣ Semestinya di hari raya ingin memakai sedondon bersama keluarga tersayang ❤. Kami bawakan khas untuk anda pelbagai saiz dari saiz S sehingga ke 3XL.

      HARGA JUALAN SEMENANJUNG : RM150 (TERMASUK POS)
      HARGA JUALAN SABAH SARAWAK : RM155 (TERMASUK POS)

      UNTUK SAIZ XXL ADD RM20
      UNTUK SAIZ XXXL ADD RM30
  • S out of stock
  • M out of stock
  • L 5 items left
  • XL out of stock
  • XXL out of stock
  • XXXL out of stock
We have 5 items in stock.