Stok Summary:

  • S out of stock
  • M 1 item left
  • L out of stock
  • XL 3 items left
  • XXL 1 item left
We have 5 items in stock.

KASEH PUTERI BONDA

"Cantiknya mama pakai baju kurung ni..untuk adik tak ada ke?"..pernah anak dara kita bertanya seperti ini??
ada yang sampai merajuk,monyok jee sebab tak beli baju sama macam mama..

kembalikan suasana ceria bersama yang tersayang, mama dah cantik, mesti nak anak perempuannya cantik. kemana tumpahnya kuah kalau bukan ke nasi. baju sedondon KASEH PUTERI BONDA pengikat kasih sayang.

sekali-sekala melabur untuk "tackel" hati anak tak salah kan.
bukan sekadar anak..ibu, ayah dan keluarga mertua tambah keserasian bersama.

kurung sedondon KASEH PUTERI BONDA koleksi yang

"elegent dan gorgeous"   khas untuk RAYA 2017.

============================================
MENGAPA WAJIB BELI SET “ KASEH PUTERI BONDA”
============================================
1)    Terdapat 6 warna yang MELETOP dan CUN MELECUN
2)    Cutting loose-tidak menampakkan bentuk dada
3)    Jahitan baju dan perincian lace yang exclusive hanya untuk koleksi ini
4)    Material kain Lavenzi Cotton yang mudah dijaga-tidak mudah renyuk dan less iron
5)    Design Mini Kurung-baju leher kurung dan tidak berpesak
6)    Kain lipat batik yang patuh syariah-pinggang separa getah
7)    Wudhuk friendly
8)    Saiz available baju kurung kanak-kanak perempuan 1t, 2t,4t,6t,8t,10t dan 12 tahun
9)    Saiz available baju kurung ibu dari saiz S hg XXL

HARGA JUALAN SEMENANJUNG RM160 (TERMASUK POS)
HARGA JUALAN SABAH SARAWAK  RM165 (TERMASUK POS)

      ** GAMBAR / COLOR BAJU DI PATUNG ADALAH 90% REAL COLOR

     ** SAIZ XXL ADD RM20


(💵 7% akan dikenakan cas yang membuat pembayaran menggunakan PAYPAL)

✔kempen hashtag #sedondon #KPB #kasehputeribonda #raya2017

  • S out of stock
  • M 1 item left
  • L out of stock
  • XL 3 items left
  • XXL 1 item left
We have 5 items in stock.