Stok Summary:

  • SS 4 items left
  • S out of stock
  • M 2 items left
  • L 2 items left
  • XL out of stock
We have 8 items in stock.

Starina Amor Vintage Eksklusif


SIAPA SUKA PAKAI BAJU KURUNG..MEMANG LAH SUKA TAPII.....
TERBAYANGKAN LECEHNYA NAK MENGGOSOK NANTI
.
.
Baju kurung dalam drawer tu memang lipat-lipat aje. , terbayangkan lecehnya nak menggosok nanti.Tapi antara banyak-banyak kurung moden yang lipat-lipat tu, akak suka grab Kurung Moden Starina Amor Vintage Eksklusif memang serius, serius, serius canteeek sangat.😍😍

💋 Uoll nak nampak Serious cantik,style n meletop sangat ,wajib grab KURUNG MODEN Starina Amor Vintage , KAIN LIPAT BATIK memang nampak uoll ayu..seperti bunga mekar di pagi hari berbau harum segar..

💋suka corak kurung moden ni..yelah ENGLISH EUROPIAN DESIGN memang feberet design.nampak CLASSY & MEWAH kan..

💋Apa ?? leceh nak menggosok?? tak payah menggosok .very minimal iron .material super ESKLUSIF ni akak produce sendiri tau .menggunakan material Starina Cotton Crepe. bila uoll pegang ,rasa sendiri material mahal ni memang lembut, berflowy cantik..agak 'strectable' ,permukaan kain yang tidak licin dan bergaris dan tahan lasak. 💪🏻

💋 mesti ada size dari SS sampai XL .📐

🔸HARGA JUALAN SEMENANJUNG RM180 (TERMASUK POS)🔸
🔸HARGA JUALAN SABAH SARAWAK RM185 (TERMASUK POS)🔸

🍁 Warna :1 warna jer..memang eksklusif jer tau

( 7% akan dikenakan cas yang membuat pembayaran menggunakan PAYPAL)
Uollz tengok je ke?cepat-cepat PM ,submit order .Nanti lambatt dah habis tak ada nak restock .Stock LIMITED EDITON .

#starinaamorvintage #SAV #koleksiraya2017 #meletop #kurungmodenlipatbatik #raya2017 #superesklusif

  • SS 4 items left
  • S out of stock
  • M 2 items left
  • L 2 items left
  • XL out of stock
We have 8 items in stock.