Stok Summary:

  • S out of stock
  • M out of stock
  • L 2 items left
  • XL 1 item left
  • XXL 1 item left
We have 4 items in stock.

🔹 SRIKANDI MAHLIGAI SONGKET 🔹

Ada lagi tak SRIKANDI di abad 2020 ni?Rasenya semua kaum wanita layak dipanggil SRIKANDI.Setiap saat dan detik masa yang ada semuanya untuk keluarga dan kerjaya.


Jom take 5. Redakan fikiran dari sibuk seharian. Kalau dapat luangkan masa bercuti lagi menarik kan? Tambah lagi kalau ada new adventure. Cuba sesuatu yang kita tak pernah buat. Kadang-kadang tu tak perlu kemana-mana, dalam rumah sendiri pun boleh dapat pengalaman baru 😬.

Bila design baju pun kami cuba jadi adventurous. Enjoy sangat dapat design & keluarkan pakaian untuk semua. Kami harap akak-akak pun dapat rasakan keseronokannya bila tengok dan pakai koleksi kami ni.Koleksi kali ni menampilkan warna pastel yang lembut dan menawan.😊.

Pernah dengar masakan fusion? ...mesti pernahkan? ...takpun, mesti ada yg pernah dgr nuklear fusion. Hmm, bila 2 benda dicantumkan menjadi satu. Hasilnya luar biasa. Hot and melting tau!
Koleksi baju kurung terbaru ni pun ala-ala fusion traditional & moden. Untuk pastikan akak-akak selesa, kami gabungkan kain tessa valentino korea dan songket berkaki.

Haa, dah berkenan? tapi tak tau nak pilih yang mana satu? Apa kata share koleksi ni dgn kawan2ke...sedara mara ke...Buat voting, yang mana satu buat akak-akak tambah berseri. Hehe, tambah meriahlah proses memilih tu nanti.

Kalau dah buat keputusan, jangan tangguh-tangguh lagi. Terus je PM kami...

Baju MINI KURUNG dan Kain DUYUNG

   🌹 Material : SONGKET INDIA yang dicombine dgn kain plain dari material         KOREAN TESSA VALENTINO CREEPE yang superb quality!
Songket India ni best sangat tau, serap peluh..xgatal..


    🌹 Baju leher baju kurung yang selesa, lengan baju " wudhuk friendly"

    🌹 Kain design 'duyung" memudahkan pergerakan ditambah dengan corak songket berkaki gabungan 2 warna.

    🌹 5 pilihan warna yang "sweet"

    🌹 Available in various sizes : SS,S, M, L, XL, XL,XXL

💵 Harga Jual RM190 semenjung/ RM195 sabah/sarawak

SAIZ XXL ADD RM20

  

 

  • S out of stock
  • M out of stock
  • L 2 items left
  • XL 1 item left
  • XXL 1 item left
We have 4 items in stock.